Samenwerking Vastgoed Beheer Plan geeft Cityside Apartments realtime inzicht in portefeuille

24 Mar 2016

Voor het beheer van haar 400 appartementen in Apeldoorn en Arnhem kiest vastgoedontwikkelaar Cityside Apartments definitief voor Vastgoed Beheer Plan. Hiervoor tekenden deze week Rik Klinkhamer en Bas Gregoor van Cityside Apartments en Tim van der Linden van Vastgoed Beheer Plan het contract dat hen de komende twee jaar aan elkaar zal binden.

CitySide Apartments bestaat nu 2 jaar en al sinds de oprichting werken zij nauw samen met Vastgoed Beheer Plan. Gregoor en Klinkhamer: “We steken veel denkwerk en energie in het efficiënt inrichten van onze bedrijfsprocessen. De slimme beheerapplicatie van Vastgoed Beheer Plan verschaft ons 24 uur per dag realtime inzicht in onze portefeuille. Daardoor lopen we nooit achter de feiten aan en kunnen we onmiddellijk de juiste maatregelen nemen als er iets spaak dreigt te lopen. Waar we in het verleden met meerdere beheerpartijen zaken deden, hebben we nu één aanspreekpunt voor het totaaltraject. Kortom, we werken efficiënter en besparen aanzienlijk op beheerkosten.”

Tijd voor nieuwe ontwikkelingen

Door de beheerwerkzaamheden uit te besteden creëert Cityside Apartmets optimale ruimte voor haar primaire proces. Klinkhamer: “We willen onze handen vrijhouden voor het ontwikkelen van transformatiepanden.” Gregoor vult aan: “We hebben mooie nieuwe projecten op stapel staan. Efficiënt beheer kost nu eenmaal veel tijd, tijd die we liever steken in nieuwe ontwikkelingen. Dat Vastgoed Beheer Plan het beheer voor zijn rekening neemt, is een hele zorg minder.”

Foto: Bas Gregoor en Tim van der Linden ondertekenen het beheercontract op het dakterras van het transformatiepand Stationside in Apeldoorn.

Bron: Vastgoedjournaal.nl

NAAR HET NIEUWSOVERZICHT