Technisch beheer

Vastgoed Beheer Plan biedt u een volledige ontzorging op het gebied technisch beheer door onze samenwerking met Van Wijnen, woning- en utiliteitsbouw. Zo wordt in overleg met u als opdrachtgever het beleid bepaald. De technisch managers denken daarbij graag met u mee, zodat zij u ook advies kunnen geven op zowel tactisch als strategisch niveau. Hierdoor kunt u als eigenaar weloverwogen beslissingen nemen. Tevens coördineren wij graag het volledige onderhoud van uw vastgoed voor u, voor zowel het dagelijks onderhoud, als ook het planmatig (strategisch) onderhoud.

24/7 at your service

Wanneer een huurder tijdens de looptijd van de huurovereenkomst technische onvolkomenheden constateert aan de woning, kan hiervan 24/7 melding worden gemaakt via 088-730 3300. Door de servicedesk van Van Wijnen wordt de klacht geïnventariseerd en geprioriteerd zodat er direct een herstelafspraak kan worden ingepland. Met 24 vestigingen is Van Wijnen altijd dichtbij.

Planmatig onderhoud (optioneel)

Het planmatig en strategisch onderhoud wordt optioneel in overleg met de opdrachtgever opgesteld, zodat de technisch manager een meerjaren onderhoudsplanning op kan stellen, om daarmee de beheersing van de onderhoudskosten op langere termijn helder te stellen. Het te voeren onderhoudsbeleid kan hierdoor op de toekomstige onderhoudskosten afgestemd worden. Zo kan men bijvoorbeeld bij noodzakelijk onderhoud vroegtijdig budget vrijmaken of reserveren, of worden overige onderhoudswerkzaamheden aangepast of verschoven. Op deze wijze wordt er door Vastgoed Beheer Plan een gespreid onderhoudsbeleid gevoerd waardoor u niet onverwacht voor hoge uitgaven komt te staan.

Ons technisch beheer realiseren wij door de volgende details voor u uit te voeren:

 • Verrichten van mutatie inspectie en klachteninspectie
 • Opstellen van inspectierapporten
 • Verrichten van periodieke en preventieve inspecties
 • Afhandeling klachtenonderhoud
 • Opstellen meerjaren onderhoudsplanning
 • Uitbrengen onderhoudsvoorstellen
 • Offerte aanvraag, opdrachtverstrekking en controle op uitvoering onderhoud
 • Controle ingediende nota’s
 • Verzorgen van nieuwbouwopleveringen en het afhandelen van garantieverplichtingen
 • Afsluiten en marktconform houden van onderhoudscontracten
  (CV installaties, liften, glasbewassing en schoonmaak, tuinonderhoud, etc. )
 • Begeleiden van grotere renovatieprojecten.

Pakketten

Behoud overzicht en controle en verkrijg financiële zekerheid door het beheer zonder risico uit te besteden. Hoeveel zekerheid en service? U bepaalt welk pakket voor welk object geldt!

VERGELIJK PAKKETTEN

ster 1

Lite

ster 2

Basic

ster 3

Premium

Bent u klaar om het nieuwe vastgoedbeheer door te voeren?

Klantgericht ondernemen is bij Vastgoed Beheer Plan de basis van ons vastgoedbeheer. Het reactief reageren op klanten, wordt door ons proactief ingezet.

Wij werken als efficiënte dienstverlener van de eindgebruiker en voegen waarde toe door het leveren en hanteren van service en gedragsregels. Daarbij staan uw huurders voorop, zij zijn ons directe contact.

Start nu