Administratief beheer

Vastgoed draait om mensen. Mensen die er werken of wonen, mensen die ervoor zorgen dat het project naar behoren functioneert. Om tot een rendabele exploitatie van een vastgoedproject te komen, moet er actief werk gemaakt worden van het beheren van een project. Vastgoed Beheer Plan voert dat werk graag voor u uit. Zo hebben wij voor uw administratieve processen een op maat gemaakt systeem voor u samengesteld. Hierdoor kunnen wij een grote mate van gemak, continuïteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening voor u waarborgen.

Aspecten Administratief Beheer

Met het Vastgoed Beheer Plan kunt u het beheer op een eenvoudige wijze uitbesteden, en toch zelf het overzicht en de controle behouden. Bovendien geeft het u veel financiële zekerheid. Hoeveel zekerheid en service? Dat bepaalt u door een keuze te maken uit de Vastgoed Beheer Plan pakketten. Zo kunt u per object 24 uur per dag de status bekijken van uw vastgoedportefeuille. Met Vastgoed Beheer Plan heeft u altijd en overal inzicht in uw gegevens.

Gratis vastgoedbeheersoftware, dat wel zo makkelijk en hierdoor behoudt u de controle!

Pakketten

Behoud overzicht en controle en verkrijg financiële zekerheid door het beheer zonder risico uit te besteden. Hoeveel zekerheid en service? U bepaalt welk pakket voor welk object geldt!

VERGELIJK PAKKETTEN

ster 1

Lite

ster 2

Basic

ster 3

Premium

Bent u klaar om het nieuwe vastgoedbeheer door te voeren?

Klantgericht ondernemen is bij Vastgoed Beheer Plan de basis van ons vastgoedbeheer. Het reactief reageren op klanten, wordt door ons proactief ingezet.

Wij werken als efficiënte dienstverlener van de eindgebruiker en voegen waarde toe door het leveren en hanteren van service en gedragsregels. Daarbij staan uw huurders voorop, zij zijn ons directe contact.

Start nu