Beheer vastgoed door Vastgoed Beheer Plan in Amsterdam

Als belegger in vastgoed in Amsterdam wilt u het liefst ontzorgt worden op professionele wijze. U wilt immers dat uw objecten zo goed mogelijk beheerd worden. Dit zorgt er immers voor dat u kunt blijven genieten van een goed rendement, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Het beheer van uw vastgoed is bij Vastgoed Beheer Plan daarom in vakkundige handen. Door onze ruime ervaring in de branche kunnen we u een compleet beheer pakket aanbieden.

Hierbij kunt u denken aan ontzorging op het gebied van commercieel, technisch of financieel gebied. Ook de administratieve werkzaamheden voor het beheer van uw vastgoed in Amsterdam nemen we graag voor onze rekening. Het leveren van een transparante en & gebruiksvriendelijke service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. De processen die we daarbij hanteren zijn doelmatig en efficiënt. Naast een uitstekende service bent u bij Vastgoed Beheer Plan ook verzekerd van voldoende knowhow en branchekennis.

Beheer vastgoed Amsterdam

Met onze handige applicatie voor vastgoed beheer in Amsterdam heeft u altijd realtime inzicht in uw portefeuille. Zo heeft u waar u ook bent inzicht in de betalingen, het debiteurenbeheer en andere belangrijke informatie aangaande het verhuurde object. Bij Vastgoed Beheer Plan kunt u tevens kiezen uit verschillende vastgoedbeheer pakketten die aansluiten bij uw wensen én die van uw vastgoed.

Professioneel beheer van vastgoed

Als vastgoed belegger in Amsterdam wilt u niets liever dan een effectieve uitbesteding. Omdat iedere vorm vastgoed zijn eigen specifieke wensen met zich meeneemt, kunt u bij Vastgoed Beheer Plan eenvoudig het pakket kiezen dat u nodig heeft. Zo wordt het beheer van uw vastgoed maatwerk, wat voor een hoge mate van tevredenheid zorgt voor alle betrokken partijen. Het beheer van uw vastgoed kan bij Vastgoed Beheer Plan bestaan uit bijvoorbeeld het berekenen van de huurprijs, het verstrekken van een indexatie of het innen en beheren van borg en huurgelden.

Uiteraard voorziet onze service u ook in debiteurenbeheer en eventuele incasso. Wilt u de huurders van uw vastgoed eerst uitgebreid laten screenen? Ook dan staan we graag voor u klaar. Dit doen we op realtime basis wat u altijd voorziet van de juiste zekerheid. Het beheer van uw vastgoed in Amsterdam houdt tevens in dat we zorg dragen voor het technische en commerciële beheer van uw pand.

Ons brede netwerk zorgt ervoor dat we altijd de juiste huurder voor uw vastgoed kunnen vinden. Uiteraard onderhouden wij de contacten met de huurders voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een adviesgesprek voor het beheer van uw vastgoed in Amsterdam.

Heeft u specifieke wensen?
Vraag een adviesgesprek aan